Cikkek

PVC vagy Polietilén - A környezettudatos vásárlás

PVC (polivinil-klorid), vagy, ahogy sokan hívják "vinil", az egyik legelterjedtebb műanyag. A PVC egy viszonylag olcsó és sokoldalú anyag, ellenállósága és relatív rugalmassága miatt a legtöbb nem felfestett padlójelölés is ebből készül.

Biztonsági cipők női lábakra szabva

Biztosan benned is felmerült már a gondolat, hogy, ha utcai cipőkben élesen elkülönülnek egymástól a női és a férfi változatok, akkor a gyakran eleve többet viselt biztonsági lábbelik esetében - néhány üdítő kivételtől eltekintve - miért nincs hangsúly a két nem eltérő igényein? Mi, a Safetyline-nál nemcsak felismertük a problémát, hanem megoldást is kínálunk.

Általános hibák, amiket a vásárláskor elkövetünk

Mindannyian követtünk már el hibákat mikor vásároltunk valamit. Sokszor bántanak ezek és fogadkozunk, hogy leközelebb erre figyelni fogunk. Sokszor talán túl drága ez a tanulópénz, ezért most következzen pár hasznos tanács, amit érdemes szem előtt tartani, ha munkavédelmi cipőt vásárlunk.

2019.02.07 10:49
Méretválasztási segédlet

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a megfelelő cipő kiválasztásához tudnod kell a lábméreted. Kiváltképp igaz ez az egész nap, és gyakran megterhelő körülmények között viselt munkavédelmi lábbeli vásárlása esetén.

 

2019.01.30 11:49
Weareco Filozófia

A Base Protection munkáját a környezet tiszteletben tartására alapozott elvek ihlették. Ez a kötelezettségvállalás segített abban, hogy megszületett a Base Protection márkája a Weareco, amely a zöld filozófiát és a vállalati iránymutatásokat testesíti meg.

2019.01.29 12:31
Cipőápolás

Mint bármely tárgyunk, amit nap mint nap használunk, úgy a cipőnk is hosszabb élettartammal hálálja meg a törődést. Fokozottan igaz ez a munkavédelmi cipőkre, melyeket jellemzően napi 6-8 órán és megközelítőleg évi 230 napon keresztül viselünk, nem ritkán mostoha körülmények között. Néhány apró trükkel és egy kis odafigyeléssel azonban sokáig újszerűek maradhatnak.